Susret s doktoricom Brnčić bio je još jedan u nizu mojih nastojanja izliječiti se od multiple skleroze. Moj put počeo je jasnim i uvjerljivim NE alopatskoj medicini i ponuđenoj terapiji injekcijama Tysabri (“lijek” koji ne liječi već usporava simptome i potencijalno uzrokuje smrtonosnu infekciju mozga) i optimističnim DA alternativnim metodama. Iako sam pokušavala očistiti svoje tijelo od toksina i učiniti ga što više alkalnim kroz striktnu dijetu i brojna čišćenja jetre, stalno sam se pitala uspijevam li zaustaviti izvor toksina? Kontinuirano istraživanje alternativne medicine dovelo me je i do integrativne stomatologije. Već nakon par minuta čitanja o ovoj temi na sveznajućem Google-u znala sam što mi je činiti, jer, naravno, moja usna šupljina bila je puna mrtvih zubi, metalnih mostova i amalgamskih plombi (plombi sam se riješila prije par godina, ali je ipak bila ostala još jedna). Iako živim u Belgiji, odabrala sam daleki Zagreb i gospođu Brnčić, jer ona nije tek jedan od stomatologa koji na svoju praksu nakalemi po neki alternativni ukras. Doktorica Brnčić je integrativnu dentalnu medicinu u cijelosti integrirala u samu srž svoje prakse.

Dragi čitatelji mog svjedočanstva, isuviše vas poštujem da bih vam u detalje opisivala kako su izgledali mrtvi zubi koje mi je Doktorica izvadila. Ostavit ću vašoj mašti da vizualizira što se sve iz njih širilo po ostatku mog tijela. Ako vam trebaju činjenice, Doktorica će biti više nego sretna da vam ih ekspertno podastrije.

Četiri mjeseca nakon vađenja mrtvih zubi i 2 metalna mosta (ukupno 8 zubi) i terapije Sanum isopatskim injekcijama, razina moje tjelesne energije puno je veća, hodanje je osjetno bolje, a glava bistrija. Stomatologija Brnčić jedna je od ključnih postaja na mom putu prema zdravlju!

Između ostalog sada se puno više smijem i vjerujte da Valplast proteza ne kvari kvalitetu moga osmjeha!